Samodejno predvajanje
Samodokončanje
Prejšnja lekcija
Dokončaj in nadaljuj
Macerati in mazila
VPRAŠANJA in ODGOVORI
Zbirka vseh vprašanj in odgovorov
PDF GRADIVO
Macerati in mazila (skripta).pdf
Macerati in mazila (PPT predstavitev ).pdf
Macerati in mazila (PPT predstavitev) - Mazila .pdf
Macerati
Inkin nagovor - kako do naše ponudbe brezplačno? (3:28)
Uvod (16:28)
Nabiranje, sušenje, shranjevanje (13:29)
Botanični ekstrakti (32:52)
Kaj je macerat in kaj vsebuje (4:29)
Postopki izdelave maceratov (37:07)
Zaključek (28:09)
Dodatni posnetki
DODATEK 1: Življenjska doba maceratov (8:59)
DODATEK 2: Sestava olj in masel (14:23)
Kozarci za macerate (1:42)
Stiskalnica za krompir (1:18)
Izdelava ognjičevega macerata (9:37)
Ponovno maceriranje novega materiala (5:16)
Volumen kozarca in količina macerata pri ognjiču (1:00)
Filtracija macerata marjetic (12:09)
Filtracija šentjanževega macerata (razlika na soncu in brez sonca) (8:25)
Filtracija smiljevega macerata (7:35)
Knjiga - Sodobna fitoterapija (predstavitev) (3:05)
Knjiga - Sodobna kozmetika (predstavitev) (2:19)
Mazila
Del 1.: Uvod (27:40)
Del 2.: Mazila in njihova sestava (48:18)
Del 3.: Reševanje težav, izdelava in grajenje formulacij (75:52)
Zaključek z darilcem (11:46)
BONUS: Vprašanja in odgovori
Q&A: Katero olje je najbolj primerno za izdelavo maceratov? (5:03)
Q&A: Ali so rafinirana olja primerna za macerate? (15:07)
Q&A: Ali je sončnično olje primerno za macerat? (1:19)
Q&A: Kaj pa uporaba manj znanih rastlinskih olj za maceracijo? (10:21)
Q&A: Ali je skvalan primerno topilo za izdelavo maceratov? (2:03)
Q&A: Izdelava macerata šentjanževke in odstopanja v barvi (rdeča, bakrena) (7:52)
Q&A: Potentnost smiljevega macerata v različnih oljih (10:16)
Q&A: Macerat iz urucum prahu (1:03)
Q&A: Italidioni v maceratu smilja (14:04)
Q&A: Macerat in usedlina - kaj narediti? (17:55)
Q&A: Mazila in faze celjenja kože (2:19)
Q&A: Ali lahko rešim mazilo, če je pretrdo? (6:03)
Q&A: Ali je poleti smiselno povečati delež voska v mazilih? (1:14)
Q&A: Grelni učinek tigrovega mazila in kaj dodati v izdelke, da bodo imeli grelni učinek (3:31)
MNENJA
Vaša mnenja
Teach online with
Ponovno maceriranje novega materiala
Vsebina predavanja zaklenjena
Če ste že vpisani,
Morali se boste prijaviti
.
Vpišite se v tečaj da ga odklenite