Če si želiš izdelke na svoji kopalniški polički, ki jih uporabljaš najpogosteje, menjati za naravne in take, ki jih ustvariš sam/a, je to pravi tečaj zate!

Spletni tečaj Izdelki za vsakodnevno nego II je nadaljevanje spletnega tečaja Izdelki za vsakodnevno nego I. Ker izdelavo gela za prhanje, intimnega mila, pene za britje, zobne paste in ustne vodice že obvladaš, lahko svoje znanje nadgradiš v smeri preostalih izdelkov, pri katerih bo tokrat poudarek na emulzijah.

Tokrat so vsi izdelki emulzije, zato se poglobimo v tematiko površinsko aktivnih snovi (emulgatorjev).Tečaj je primeren tako za začetnice, kot tudi nadaljevalne ustvarjalke. Poleg teorije emulzij in emulgatorjev in pregleda številnih zanimivih sestavin, se naučiš tudi izdelave kar 5 različnih emulzij. Z naravnim dezodorantom bomo poskrbeli za dišeče pazduhe, s pudrasto kremo za roke za navlažene in negovane roke, s kremo za pete z 10% uree za nežno mehke pete, kožo na telesu pa bomo pocrkljali kar z dvema izdelkoma: vlažilnim losjonom z niacinamidom za grobo in suho kožo in hranilnim emulzijskim maslom za telo z ovseno svilo (koloidnim ovsom) za zelo suho kožo.

Vse, kar potrebuje tvoja vsakodnevna nega ♥

Vsebina po modulih:

 1. 1.Modul: Predstavitev tečaja
 2. 2.Modul: Teorija emulzij
 3. 3.Modul: Pregled sestavin
 4. 4.Modul: Izdelava kreme za roke s pudrastim, suhim občutkom
 5. 5.Modul: Izdelava naravnega dezodoranta
 6. 6.Modul: Izdelava hranljivo svilenega masla za telo
 7. 7.Modul: Izdelava vlažilnega losjona za telo z niacinamidom
 8. 8.Modul: Izdelava kreme za pete z 10% ureo

Potrebno predznanje
Ni potrebno imeti posebnega predznanja, vseeno pa delavnica ni idealna za popolne začetnike. Svetujem predznanje iz izdelovanja emulzij (delavnica izdelava naravnih krem), čeprav ponovimo vse potrebne osnove, vendar pa vam bo lažje ustvarjati s predhodnimi izkušnjami.

Darila


Razvajam te s formulacijami za:

Razvajam te s formulacijami za:

 • NARAVEN DEZODORANT, ki deluje kar 24h ter preprečuje neprijetne vonjave;
 • vlažilno in NEGOVALNO KREMO ZA ROKE, ki ima super suh in pudrast občutek;
 • hranljivo EMULZIJSKO MASLO ZA TELO z ovseno svilo (koloidnim ovsom);
 • VLAŽILNI LOSJON ZA TELO z niacinamidom;
 • KREMO ZA PETE s kar 10% uree za izredno mehke pete.

 

Znotraj tečaja imaš na voljo video posnetke, kjer ti podrobno predstavim formulacije ter posnetek same izdelave receptur, kjer s tabo delim trike ob izdelavi posameznega kozmetičnega izdelka. Z uporabo enakih in podobnih sestavin spoznaš številne možnosti razlik v strukturi, viskoznosti in občutku na koži, ki jih izdelki z njimi dajejo.

Z nakupom spletnega tečaja “Izdelki za vsakodnevno nego” prejmeš:

 • video posnetke s predavanji, ki ti podajo obsežno teorijo o emulzijah in emulgatorjih;
 • video posnetke izdelave vseh 5 kozmetičnih izdelkov;
 • obsežno pdf skripto s teorijo, pregledom uporabljenih sestavin in formulacijami;
 • 5 formulacij za krasne emulzijske izdelke;
 • BONUS webinar #1ABC zapisovanja kozmetičnih receptur;
 • BONUS webinar #2ABC o kislinah/bazah/pH/pufrih;
 • 20% popust za spletni tečaj Izdelki za vsakodnevno nego I;
 • 20% popust na spletni tečaj za nadgranjo znanja Naravni emulgatorji;
 • kupon za 20% popust pri nakupu sestavin pri največji slovenski spletni trgovini z naravnimi sestavinami.

Udeleženke boste kreme na delavnici izdelale samostojno, v udobju domačega doma. Znotraj tečaja so video posnetki, kjer predstavim formulacije in tudi posnetki same izdelave receptur, kjer z vami delim trike ob izdelavi kozmetike. Ker ti želim olajšati tudi nakup sestavin, sem v formulacijah pogosto uporabila enake sestavine, hkrati pa ti s tem pokazala kako lahko z različnim razmerjem dosegamo paleto viskoznosti, vlažilnosti in hranljivosti.

Želiš še več?

Če si želiš spoznati osnove ustvarjanja naravne domače kozmetike za telo, ti toplo priporočam spletni tečaj izdelkov za vsakodnevno nego I. Na njem se naučiš izdelave gela za prhanje, intimnega mila, pene za britje, zobne paste in ustne vodice. Poudarek je na izdelkih s površinsko aktivnimi snovmi (surfaktanti, tenzidi), natančneje detergenti.

Za boljše razumevanje in enostavnejšo izdelavo emulzij, ki jih izdelujemo v tem spletnem tečaju, ti svetujem predhodni obisk tečaj izdelave naravnih krem. Če emulzije že obvladaš in želiš nadgradnjo, pa te lepo vabim na tečaj naravnih emulgatorjev.

Če pa si želiš v formuliranje naravne kozmetike "zagristi" bolj resno (zaradi svojega navdušenja po naprednem znanju ali pa želje po poslu v tej smeri), se nam lahko pridružiš na celoletnem programu Masterclass: Formuliranje naravne obrazne kozmetike.

 


Prednosti spletnih tečajev

Ker prihajate z vseh koncev Slovenije, je pri delavnicah v živo težko ujeti termin, ki bi ustrezal vsem. Pri spletnih tečajih niste vezani na lokacijo in termin, ravno tako nimate dodatnih stroškov in izgube časa z vožnjo. Do tečaja na platformi imate konstanten dostop, skozi program lahko napredujete v svojem lastnem tempu, video posnetke predavanj in ustvarjanja izdelkov pa si lahko ogledate večkrat in vam tako zares nič ne uide. Učite se lahko v udobju lastnega doma, hkrati pa so spletni tečaji obsežnejši kot bi bile delavnice v živo, saj nismo časovno omejeni.

 


Spletna izobraževanja so časovno omejena

Dostop do spletnega tečaja je 12 mesecev. Znotraj tega časovnega okvira si lahko posnetke pogledaš kadarkoli in kolikor krat želiš. Imaš pa tudi možnost zakupa podaljšanja dostopa do tečajev za 1 leto. S podaljšanjem zakupiš tudi vse morebitne nadgradnje in razširitve programa (vsebine, posnetke, gradivo).