Velika šola aromaterapije je primerna za tiste, ki bi želeli poglobiti svoje znanje aromaterapije, kot tudi tiste, ki razmišljate, da bi se želeli z aromaterapijo ukvarjati profesionalno. Vključuje vsa znanja, ki jih zahteva certifikat za NPK aromaterapevt/ka z izjemo anatomije in fiziologije, ki bosta razpisani dodatno (in bosta prilagojeni spremembi v katalogu znanj za NPK, na katero čakamo).

Ker je uporaba eteričnih olj vedno bolj pogosta, je pridobivanje znanja iz področja aromaterapije pomembno za varno in učinkovito uporabo ter doseganje rezultatov. Vendar pa za uspeh teorija ni dovolj, potrebno je čim več formuliranja in ustvarjanja terapevtskih mešanic. Tekom šolanja izdelaš na desetine aromaterapevtskih pripravkov in vsakega izmed njih lahko pokomentiraš z mentorico, ki ti svetuje morebitne popravke in dopolnitve, da bodo izdelki še bolj učinkoviti.

VŠA združuje znanja iz angleške in francoske aromaterapije in ti poda osnove tako klinične kot holistične aromaterapije. Izobraževanje zajema vsa znanja, ki jih potrebuješ za samostojno formuliranje aromaterapevtskih pripravkov. Primerno je tako za ljubitelje holističnih pristopov kot tiste, ki se želite z aromaterapijo ukvarjati profesionalno.


NPK aromaterapevt/ka

Vse, ki boste opravljali izpit za "NPK aromaterapevt/ka" obveščam, da se bo katalog strokovnih znanj in spretnosti še spremenil in da se bodo vsebine VŠA temu prilagajale. Sklop anatomije in fiziologije (A&F) bo organiziran ločeno, izven terminov VŠA izobraževanja, saj obstaja veliko verjetnosti, da se bo velik delež trenutno zahtevanih znanj iz tega področja iz kataloga izločilo. Dodatni termini za A&F bodo razpisani naknadno, ko bo znan dokončen katalog in zahtevana znanja iz tega področja. 

VŠA

je idealna zate, če: 

 • želiš opravljati izpit iz NPK aromaterapevt/ka,
 • si želiš poleg poglobljene teorije tudi ogromno praktičnega formuliranja terapevtskih mešanic pod mentorstvom,
 • te zanima poglobljeno poznavanje eteričnih olj,
 • eterična olja že uporabljaš, ampak ne veš dobro kako jih pravilno kombinirati in za kakšen namen izbrati katero kombinacijo,
 • eterična olja uporabljaš že dlje časa in z njimi ne dosegaš pravih rezultatov,
 • želiš aromaterapijo uporabljati v svojem poslu (masaže, lepotni centri, wellness, pomoč nosečnicam, dojenčkom in starejšim,…),
 • želiš eterična olja uporabljati v izdelkih, ki jih boš prodajala na trgu,
 • si alternativno usmerjena in iščeš učinkovite naravne rešitve za vsakodnevne težave,
 • si mlada mamica in bi želela svojemu malčku pri težavah (varno) pomagati s pomočjo aromaterapije,
 • želiš na enem mestu pridobiti vse informacije, ki jih o eteričnih oljih potrebuješ. 


Kaj te čaka na VŠA:

 • strokovna predavanja z odgovori na vsa tvoja vprašanja (vezano na tematiko šolanja);
 • e-knjiga na več kot 170 straneh, ki zajema napredno teorijo, informacije iz znanstvenih študij in literature ter številne recepture;
 • formuliranje preko 20 različnih receptur, ki jih prilagodiš lastnim željam (domače ustvarjanje);
 • odgovori na vsa tvoja vprašanja, ki se ti zastavijo tekom raziskovanja, študija, ustvarjanja in formuliranja (Q&A potekajo enkrat mesečno, vsi udeleženci vidite vsa vprašanja in vse odgovore znotraj platforme);
 • spoznavanje aromaterapije preko aromaterapevtskega programa DropSmith;
 • ob oddaji zaključne naloge pridobiš potrdilo v obliki diplome;
 • kupon za 20% popust pri nakupu sestavin pri največji slovenski spletni trgovini z naravnimi sestavinami;
 • ob pridružitvi programu imaš 12 mesecev časa za predelavo snovi po modulih in oddajo naloge (z doplačilom se lahko dostop tudi podaljša);
 • po modulih napreduješ v lastnem tempu (znotraj časovnega okvirja).


Potek

Spletni program ti omogoča, da nisi vezan/a na termine in lokacijo ter ti tako prihrani čas in vožnjo, hkrati pa lahko program predeluješ v svojem lastnem tempu. Vsi posnetki in ostala gradiva so ti na voljo 12 mesecev (z doplačilom se lahko dostop tudi podaljša), ogledaš si jih lahko neštetokrat in tako ničesar ne zamudiš.

Vsak mesec je organiziran Q&A termin, na katerem lahko zastaviš vsa vprašanja, ki se ti porajajo ob raziskovanju, študiju, ustvarjanju in formuliranju. Vsa vprašanja z odgovori bodo združena na platformi in dostopna vsem udeležencem.

Vsak mesec se dobimo preko Zooma in pokomentiramo nekaj domačih nalog/vaših formulacij. Termini so namenjeni učenju, poglabljanju znanja in debati, saj je formuliranje z eteričnimi olji pogosto zelo zahtevno in ni enostavnih odgovorov na to koliko eteričnih olj uporabiti v nekem izdelku in katera.


Spletna izobraževanja so časovno omejena

Dostop do spletnih tečajev in programov je 12 mesecev, do webinarjev pa 6 mesecev. Znotraj tega časovnega okvira si lahko posnetke pogledate kadarkoli in kolikor krat želite. Imate pa tudi možnost zakupa podaljšanja dostopa do tečajev in programov za 1 leto ter webinarjev za 6 mesecev. S podaljšanjem zakupite tudi vse morebitne nadgradnje in razširitve programa.


Naložba v znanje 

 • Plačilo v enkratnem znesku: 880 €
 • Plačilo na 4 obroke: 4 x 245 €
 • Plačilo na 8 obrokov: 8 x 135 €
 • (V primeru plačila na obroke ob nakupu izberite možnost plačila po predračunu in v opombe napišite število želenih obrokov)


Vsebina tečaja

  Vprašanja in odgovori
Na voljo dni
dni po vpisu
  Zaključek izobraževanja
Na voljo dni
dni po vpisu
  1. MODUL
Na voljo dni
dni po vpisu
  2. MODUL
Na voljo dni
dni po vpisu
  3. MODUL
Na voljo dni
dni po vpisu
  4. MODUL
Na voljo dni
dni po vpisu
  5. MODUL
Na voljo dni
dni po vpisu
  6. MODUL
Na voljo dni
dni po vpisu
  7. MODUL
Na voljo dni
dni po vpisu
  8. MODUL
Na voljo dni
dni po vpisu
  9. MODUL
Na voljo dni
dni po vpisu
  BONUS
Na voljo dni
dni po vpisu
  Dodatno gradivo
Na voljo dni
dni po vpisu